xxl - > = 1400px xl - 1200px - 1399px lg - 992px - 1199px md - 768px - 991px sm - 576px - 767px xs - < = 575px

col-* - 0 (xs) | col-sm-* - 576px | col-md-* - 768px | col-lg-* - 992px | col-xl-* - 1200px | col-xxl-* - 1400px


...
...
...
...
...
...
...
...

Team OptiekXL

  1. Let's Meet: Jan

    Let's Meet: Jan

    Mijn naam is Jan Thijmen de Groot. Ik ben 65, woonachtig in Woudsend en geboren te Grou. Water en watersport zijn dan ook de dingen die me trekken.

    Lees meer »
  2. Let's Meet: Elaine

    Let's Meet: Elaine

    Mijn naam is Elaine Smit, ik ben 37 jaar en woon in Appelscha met mijn man en 2 kinderen van 8 en 11 jaar oud. Ik ben opticien en contactlensspecialist en na 15 jaar gewerkt te hebben in verschillende winkels, werk ik sinds begin 2023 bij OptiekXL.

    Lees meer »
  3. Let's Meet: Danique

    Let's Meet: Danique

    Ik woon in Leeuwarden samen met mijn man en 2 kids! Sinds 2019 ben ik werkzaam als opticien. In december 2022 heb ik de overstap gemaakt naar OptiekXL. Als commercieel binnendienst medewerker zorg ik er voor dat alles soepel verloopt en op de juiste plek terecht komt.

    Lees meer »
  4. Let's Meet: Fokko

    Let's Meet: Fokko

    Mijn naam is Fokko Trip. Ik ben 57 jaar en woon in Stadskanaal samen met mijn vrouw Thea en onze hond Joris. Onze kinderen Cees en Floor zijn inmiddels uitgevlogen en wonen in de stad Groningen.

    Lees meer »
  5. Let's Meet: Suzan

    Let's Meet: Suzan

    Hoi, ik ben Suzan, 37 jaar en woon samen met mijn vriend Michel in Ossenzijl. Ik mag graag koken, maar vooral bakken in mijn vrije tijd en ...

    Lees meer »
  6. Let's Meet: Mitchel

    Let's Meet: Mitchel

    Dit is onze collega Mitchel Philippa. Micthel is 24 jaar oud en komt uit Wagenberg, een klein dorpje boven Breda (funfact: Wagenberg staat bekend als de makers van het lekkerste broodje van Brabant). Hij studeert Strategic innovation management aan de RUG en woont daarom sinds kort in Groningen. 

    Lees meer »
  7. Let's Meet: André

    Let's Meet: André

    Dit is onze collega André Sijbesma. Andre is 44 jaar en woont in Leeuwarden samen met zijn vrouw Anja, dochter Fenna en zoon Jorik. André werkt ondertussen 3,5 jaar bij OptiekXL als ICT-specialist. Hij houdt zich met name bezig met het optimaliseren van de website, helpt klanten met Teamviewer en is het brein achter ons CRM systeem. In zijn vrije tijd vindt André het leuk om hard te lopen, speciaal biertjes drinken met zijn vrienden en leuke dingen doen met zijn gezin. En goed om te weten.. je kunt ontzettend lachen met André!

    Lees meer »