xxl - > = 1400px xl - 1200px - 1399px lg - 992px - 1199px md - 768px - 991px sm - 576px - 767px xs - < = 575px

col-* - 0 (xs) | col-sm-* - 576px | col-md-* - 768px | col-lg-* - 992px | col-xl-* - 1200px | col-xxl-* - 1400px


...
...
...
...
...
...
...
...

Nieuws

 1. Let's Meet: Suzan

  Let's Meet: Suzan

  Hoi, ik ben Suzan, 37 jaar en woon samen met mijn vriend Michel in Ossenzijl. Ik mag graag koken, maar vooral bakken in mijn vrije tijd en ...

  Lees meer »
 2. Nieuw in ons assortiment: Centervue DRS+

  Nieuw in ons assortiment: Centervue DRS+

  Nieuw in ons assortiment de Centervue DRS+. De Centervue DRS+ is een confocaal fundus-beeldvormingssysteem.

  Lees meer »
 3. Nieuw in ons assortiment: Zulu Refractie-unit

  Nieuw in ons assortiment: Zulu Refractie-unit

  Nieuw in ons assortiment zijn de Zulu 1 en Zulu 2 Refrachtie-unit. Beide type units zijn van hoge kwaliteit en bieden een ergonomische stoel met focus op comfort.

  Lees meer »
 4. Let's Meet: Mitchel

  Let's Meet: Mitchel

  Dit is onze collega Mitchel Philippa. Micthel is 24 jaar oud en komt uit Wagenberg, een klein dorpje boven Breda (funfact: Wagenberg staat bekend als de makers van het lekkerste broodje van Brabant). Hij studeert Strategic innovation management aan de RUG en woont daarom sinds kort in Groningen. 

  Lees meer »
 5. Let's Meet: André

  Let's Meet: André

  Dit is onze collega André Sijbesma. Andre is 44 jaar en woont in Leeuwarden samen met zijn vrouw Anja, dochter Fenna en zoon Jorik. André werkt ondertussen 3,5 jaar bij OptiekXL als ICT-specialist. Hij houdt zich met name bezig met het optimaliseren van de website, helpt klanten met Teamviewer en is het brein achter ons CRM systeem. In zijn vrije tijd vindt André het leuk om hard te lopen, speciaal biertjes drinken met zijn vrienden en leuke dingen doen met zijn gezin. En goed om te weten.. je kunt ontzettend lachen met André!

  Lees meer »
 6. Studenten Optometrie en Orthoptie veel succes!

  Studenten Optometrie en Orthoptie veel succes!

  Zeer binnenkort start weer een nieuw studiejaar voor de studenten van de opleidingen Optometrie en Orthoptie.

  Lees meer »
 7. Financial lease iets voor u?

  Financial lease iets voor u?

  Drie voordelen op een rij!

  Een goed ingerichte refractie-, screeningsruimte en werkplaats is voor een moderne opticien onmisbaar voor de bedrijfsvoering. De aanschaf van de instrumenten zijn daarentegen een flinke aanslag op het werkkapitaal en de liquiditeit. Met financial lease (of zakelijke lease) profiteert u van vele voordelen. De drie belangrijkste leest u in dit blogartikel.

  Overweegt u te investeren in nieuwe instrumenten? Dan is financial lease een hele interessante optie voor u.
  Hierdoor hoeft u geen grote investering te doen. Wij financieren de instrumenten voor u en u betaalt het aankoopbedrag in termijnen terug. 

  De 3 belangrijkste voordelen van financial lease

  Met financial lease profiteert u als ondernemer van vele voordelen. We hebben de belangrijkste voordelen op een rijtje gezet.

  1. Investeren zonder het verlies van

  Lees meer »
 8. Nu ook Huvitz dealer in België

  Nu ook Huvitz dealer in België

  Sinds enkele jaren zijn wij de dealer van Huvitz instrumenten in Nederland. Huvitz produceert onder anderen tonometers, autorefractors, lensmeters, projectors en OCT’s tegen een schappelijke prijs. Sinds kort zijn wij ook dealer van Huvitz in België.

  Lees meer »
 9. Wij steunen New Day Impact

  Wij steunen New Day Impact

  Bij OptiekXL steunen wij verscheidene goede doelen, waaronder New Day Impact. Deze stichting zet zich in voor verschillende projecten in Albanië en Kosovo. Een van deze projecten is het Eyecare project. Helaas kunnen veel inwoners van deze landen vanwege financiële omstandigheden geen bezoek brengen aan een oogarts of opticien. Hierdoor is scherp zicht voor veel van hen niet mogelijk en kunnen er ook medische problemen ontstaan.

  Lees meer »