xxl - > = 1400px xl - 1200px - 1399px lg - 992px - 1199px md - 768px - 991px sm - 576px - 767px xs - < = 575px

col-* - 0 (xs) | col-sm-* - 576px | col-md-* - 768px | col-lg-* - 992px | col-xl-* - 1200px | col-xxl-* - 1400px


...
...
...
...
...
...
...
...

Diagnostiek

In onze webshop bieden wij een uitgebreid assortiment diagnostische hulpmiddelen aan voor opticiens en optometristen. Onze producten zijn van hoge kwaliteit en afkomstig van gerenommeerde merken. Zo vindt u bij ons onder andere autorefractometers, tonometers, slitlampen, optotypes en nog veel meer.

Onze diagnostische hulpmiddelen zijn geschikt voor een breed scala aan toepassingen, waaronder oogmeting, netvliesfotografie, gezichtsveldonderzoek en contactlensaanpassing. Bij Optiek XL streven we ernaar om onze klanten te voorzien van de nieuwste en meest geavanceerde apparatuur, zodat zij hun patiënten de beste zorg kunnen bieden.

Wij begrijpen dat de aanschaf van diagnostische hulpmiddelen een belangrijke investering is voor uw praktijk. Daarom bieden wij niet alleen producten van de hoogste kwaliteit, maar ook uitgebreide technische ondersteuning en reparatieservices. Onze experts staan altijd klaar om u te helpen bij het maken van de juiste keuze en om u te ondersteunen bij het gebruik van onze producten.

Bekijk ons assortiment diagnostische hulpmiddelen en maak uw keuze uit ons uitgebreide aanbod van hoogwaardige producten. Bij Optiek XL bent u verzekerd van de beste service en ondersteuning, zodat u zich volledig kunt richten op het bieden van de beste oogzorg aan uw patiënten.