Oogwereld Holtman - Reusel

wie ben je/zijn jullie, leuke hobby’s, favoriete bezigheden en zijn er andere dingen die wij absoluut niet willen missen, die je met ons wilt delen?

Ik ben Jack en werk alweer 12 jaar bij Oogwereld Holtman in Reusel waar de mensen gemoedelijk zijn en persoonlijk aandacht, die wij ze kunnen geven, erg gewaardeerd wordt.
Als organisatie willen we de beste “oogzorg” geven aan onze klanten, dit is mogelijk mede door de hoogwaardig apparatuur van OptiekXL.

Met deze apparatuur begint ons werk om de juiste oogmeting te kunnen verrichten waarna we op zoek kunnen naar het juiste montuur met de beste glazen.
In mijn vrije tijd ga ik graag op vakantie om verschillende culturen op te snuiven. Verder wandel ik graag en breng ik veel tijd door met vrienden en familie.

En ik ben Frank, inmiddels al 10 jaar werkzaam voor Oogwereld en sinds een klein jaar nu aan het werk bij Holtman Reusel.
Een erg leuk dorp met hele fijne klanten die we meestal op een fijne, informele manier kunnen en mogen benaderen! Echt lekker “dorps” op de best mogelijke manier!
Zoals Jack al aangaf, doet hij de meeste oogmetingen en brilverkopen en houd ik me vooral bezig met contactlenzen en optometrie.
In mijn vrije tijd blijf ik graag op de hoogte van al het laatste autonieuws! Uiteraard volg ik ook de Formule 1 op de voet.
Een paar keer per week sport ik graag en verder breng ik veel tijd door met familie en vrienden.
Om mezelf te blijven ontwikkelen ben ik sinds kort begonnen met het leren van Spaans, erg leuk!

• Hoe zou je het contact met OptiekXL willen beschrijven? Denk aan o.a. de levering, voorbereidingen hiervan en het werken met de nieuwe instrumenten?

Het fijne van OptiekXL vinden we de service die ze altijd bieden, de artikelen die ze altijd op voorraad hebben en de daarbij horende snelle levertijden.
Ook het installeren van onze nieuwe autorefractor en tonometer werd erg netjes gedaan!
Helaas bleek de autorefractor niet erg nauwkeurig te meten. Na telefonisch contact werd dat zonder problemen, snel opgelost!
Een fijn bedrijf om mee samen te werken dus!

Gr.
Jack en Frank