Lunettes-Lunettes te Boom(BE)

Ilse Swerts, de zaakvoerder van Lunettes-Lunettes:

OptiekXL zorgt voor een topservice, ook in coronatijd; 

Reeds een tijdje stond de vernieuwing van onze vertrouwde slijpautomaat op de planning, maar vanwege het plotse “heengaan” van de automaat werd onze zoektocht bespoedigd. We contacteerden enkele collega-opticiens om te polsen naar hun ervaringen met de diverse merken slijpautomaten. Steeds keerde Huvitz in de lijstjes weer. Aan de hand van alle feedback contacteerden we dan OptiekXL.

De vriendelijkheid en ervaring met deze firma verraste ons aangenaam, en al helemaal door de expertise en snelheid van leveren, heeft OptiekXL een heuse meerwaarde betekend. Gezien we door het defect aan onze vertrouwde slijpautomaat “technisch” werkloos waren, was het een enorme plus dat OptiekXL al 3 dagen later een compleet nieuwe Huvitz slijpautomaat HPE810, met bijhorende autoblocker Huvitz HAB8000, kon geleverd en geïnstalleerd krijgen.

Wanneer we nu de vergelijking kunnen maken tussen onze oude slijpautomaat met halfautomatische blocker en deze Huvitz HPE810, valt ons op dat de Huvitz heel makkelijk gebruiksvriendelijk is, enorm accuraat werkt … en stiller dan onze oude automaat. Het tracen, scannen van vormen, maar ook het aanpassen van vormschijven, centreren én instellen van de slijpmodule zijn zo eenvoudig dat je bij wijze van spreken zelfs een kind ermee zou kunnen laten werken.

Kortom, het kiezen voor OptiekXL en Huvitz is voor ons alvast heel positief geweest … zodanig dat onze toekomstige atelierinvesteringen aan OptiekXL toevertrouwd kunnen worden.

Alvast dank voor de vriendelijke en professionele service.