Let's meet: Stan

Let's meet: Stan

Mijn naam is Stan van Beek, ik ben 26 jaar en ik woon in een appartement in het Centrum van Heerlen. In mijn vrije tijd vind ik het leuk om te sporten, met name hardlopen. Verder bezoek ik graag festivals met mijn vrienden want ik houd ontzettend van muziek. Heb ik naast mijn werk, en leuke dingen doen met mijn vrienden, nog tijd over dan klus ik graag aan mijn oude BMW. Ik houd erg van oude auto's! Via mijn vader ben ik een paar maanden geleden bij OptiekXL terecht gekomen, want hiervoor werkte ik voor een medisch bedrijf die zich voornamelijk bezig houdt met cardiovasculaire onderzoek. Heel wat anders, maar de optiek branche bleef toch kriebelen. Ik heb het als monteur ontzettend naar mijn zin, reis het hele land door, we hebben een leuk team en het werk is afwisselend. Geen dag en vraag is hetzelfde en dat maakt mijn werk extra leuk en uitdagend!