Nieuws

 1. Let's meet: Stan

  Let's meet: Stan

  Mijn naam is Stan van Beek, ik ben 26 jaar en ik woon in een appartement in het Centrum van Heerlen. In mijn vrije tijd vind ik het leuk om te sporten, met name hardlopen. Verder bezoek ik graag festivals met mijn vrienden want ik houd ontzettend van muziek. Heb ik naast mijn werk, en leuke dingen doen met mijn vrienden, nog tijd over dan klus ik graag aan mijn oude BMW. Ik houd erg van oude auto's! Via mijn vader ben ik een paar maanden geleden bij OptiekXL terecht gekomen, want hiervoor werkte ik voor een medisch bedrijf die zich voornamelijk bezig houdt met cardiovasculaire onderzoek. Heel wat anders, maar de optiek branche bleef toch kriebelen. Ik heb het als monteur ontzettend naar mijn zin, reis het hele land door, we hebben een leuk team en het werk is afwisselend. Geen dag en vraag is hetzelfde en dat maakt mijn werk extra leuk en uitdagend!

 2. Financial lease iets voor u?

  Financial lease iets voor u?

  Drie voordelen op een rij!

  Een goed ingerichte refractie-, screeningsruimte en werkplaats is voor een moderne opticien onmisbaar voor de bedrijfsvoering. De aanschaf van de instrumenten zijn daarentegen een flinke aanslag op het werkkapitaal en de liquiditeit. Met financial lease (of zakelijke lease) profiteert u van vele voordelen. De drie belangrijkste leest u in dit blogartikel.

  Overweegt u te investeren in nieuwe instrumenten? Dan is financial lease een hele interessante optie voor u.
  Hierdoor hoeft u geen grote investering te doen. Wij financieren de instrumenten voor u en u betaalt het aankoopbedrag in termijnen terug. 

  De 3 belangrijkste voordelen van financial lease

  Met financial lease profiteert u als ondernemer van vele voordelen. We hebben de belangrijkste voordelen op een rijtje gezet.

  1. Investeren zonder het verlies van

 3. Wij steunen New Day Impact

  Wij steunen New Day Impact

  Bij OptiekXL steunen wij verscheidene goede doelen, waaronder New Day Impact. Deze stichting zet zich in voor verschillende projecten in Albanië en Kosovo. Een van deze projecten is het Eyecare project. Helaas kunnen veel inwoners van deze landen vanwege financiële omstandigheden geen bezoek brengen aan een oogarts of opticien. Hierdoor is scherp zicht voor veel van hen niet mogelijk en kunnen er ook medische problemen ontstaan.

 4. Nu ook Huvitz dealer in België

  Nu ook Huvitz dealer in België

  Sinds enkele jaren zijn wij de dealer van Huvitz instrumenten in Nederland. Huvitz produceert onder anderen tonometers, autorefractors, lensmeters, projectors en OCT’s tegen een schappelijke prijs. Sinds kort zijn wij ook dealer van Huvitz in België.