Nieuws

 1. Let's meet: Carmen

  Let's meet: Carmen

  Hallo allemaal, mijn naam is Carmen van der Werff, 41 jaar en woonachtig met vriend, 2 zoontjes en kat in Heerenveen. In mijn vrije tijd houd ik van gezelligheid met vriendinnen, reizen, lekker koken (en eten) en het genieten van mijn gezinnetje. Ook ontspannen met boek of een goede film is waar ik erg van kan genieten. Hiervoor was ik 8 jaar werkzaam als secretaresse bij een advocatenkantoor en vanaf 1 juli maak ik deel uit van het team van OptiekXL. Een hele nieuwe uitdaging in een hele andere branche waarvan ik veel kan leren en dat ook nog eens in een supergezellig team met enthousiaste en lieve collega’s!

 2. Studenten Optometrie en Orthoptie veel succes!

  Studenten Optometrie en Orthoptie veel succes!

  Zeer binnenkort start weer een nieuw studiejaar voor de studenten van de opleidingen Optometrie en Orthoptie.

 3. Let's meet: Stan

  Let's meet: Stan

  Mijn naam is Stan van Beek, ik ben 26 jaar en ik woon in een appartement in het Centrum van Heerlen. In mijn vrije tijd vind ik het leuk om te sporten, met name hardlopen. Verder bezoek ik graag festivals met mijn vrienden want ik houd ontzettend van muziek. Heb ik naast mijn werk, en leuke dingen doen met mijn vrienden, nog tijd over dan klus ik graag aan mijn oude BMW. Ik houd erg van oude auto's! Via mijn vader ben ik een paar maanden geleden bij OptiekXL terecht gekomen, want hiervoor werkte ik voor een medisch bedrijf die zich voornamelijk bezig houdt met cardiovasculaire onderzoek. Heel wat anders, maar de optiek branche bleef toch kriebelen. Ik heb het als monteur ontzettend naar mijn zin, reis het hele land door, we hebben een leuk team en het werk is afwisselend. Geen dag en vraag is hetzelfde en dat maakt mijn werk extra leuk en uitdagend!

 4. Vacature Service Monteur Buitendienst

  Vacature Service Monteur Buitendienst

  Wij zijn per direct op zoek naar versterking voor ons service en onderhoud team van OptiekXL (regio midden Nederland). Als service monteur ben jij ter plaatse de contactpersoon van onze klanten. Jij weet uit ervaring wat de klant nodig heeft en speelt hier gemakkelijk op in, individueel of met hulp van je collega’s op kantoor. Bij ons krijg je de ruimte om je verder te ontwikkelen binnen het vakgebied met een passend salaris, een auto van de zaak en een club gezellige collega’s. 

 5. Financial lease iets voor u?

  Financial lease iets voor u?

  Drie voordelen op een rij!

  Een goed ingerichte refractie-, screeningsruimte en werkplaats is voor een moderne opticien onmisbaar voor de bedrijfsvoering. De aanschaf van de instrumenten zijn daarentegen een flinke aanslag op het werkkapitaal en de liquiditeit. Met financial lease (of zakelijke lease) profiteert u van vele voordelen. De drie belangrijkste leest u in dit blogartikel.

  Overweegt u te investeren in nieuwe instrumenten? Dan is financial lease een hele interessante optie voor u.
  Hierdoor hoeft u geen grote investering te doen. Wij financieren de instrumenten voor u en u betaalt het aankoopbedrag in termijnen terug. 

  De 3 belangrijkste voordelen van financial lease

  Met financial lease profiteert u als ondernemer van vele voordelen. We hebben de belangrijkste voordelen op een rijtje gezet.

  1. Investeren zonder het verlies van

 6. Wij steunen New Day Impact

  Wij steunen New Day Impact

  Bij OptiekXL steunen wij verscheidene goede doelen, waaronder New Day Impact. Deze stichting zet zich in voor verschillende projecten in Albanië en Kosovo. Een van deze projecten is het Eyecare project. Helaas kunnen veel inwoners van deze landen vanwege financiële omstandigheden geen bezoek brengen aan een oogarts of opticien. Hierdoor is scherp zicht voor veel van hen niet mogelijk en kunnen er ook medische problemen ontstaan.

 7. Nu ook Huvitz dealer in België

  Nu ook Huvitz dealer in België

  Sinds enkele jaren zijn wij de dealer van Huvitz instrumenten in Nederland. Huvitz produceert onder anderen tonometers, autorefractors, lensmeters, projectors en OCT’s tegen een schappelijke prijs. Sinds kort zijn wij ook dealer van Huvitz in België.